Grønnsaker og tilbehør til kjøtt

Godt og enkelt tilbehør til pulled pork, stek, biff og annet kjøtt!

Noen ganger ønsker vi å servere kjøttretter med tradisjonelt tilbehør, andre ganger kribler det i ganen etter å prøve noe nytt. Her finner du noen oppskrifter og forslag til grønnsaker og annet tilbehør av både det klassiske og det litt mer utradisjonelle slaget!

Inspirasjon og forslag på grønnsaker og tilbehør til ulike typer kjøtt

Pulled pork tilbehør

Pulled pork (langtidsstekt svinekjøtt) er blitt en ny favoritt hos mange. Ofte serveres det i burgerbrød. Her er forslag på tilbehør du kan prøve:

Søtpotetstappe – godt til lyst kjøtt

Dette trenger du:

  • 1 stor søtpotet
  • 1 klatt godt smør
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

Skrell søtpotet og kutt i mindre biter. Kok opp vann i en kjele og kok søtpotetbitene til de er møre, ca. 10 minutter. Hell av vannet og mos med en stapper eller stavmikser. Smak til med litt smør, salt og pepper. 

Biff og entrecote tilbehør

Rester igjen av entrecote eller stek?


Slik kan du bruke opp kjøttrestene

Flere Oppskrifter som kanskje kan friste: