5 min
forberedelsestid
5 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner
Urtedressing med spinat, honning og chili
Grønn urtedressing kan du fint lage selv. Denne dressingen uten melkeprodukter er god å bruke som tilbehør til fiskepinner og annen panert fisk, til sommerens grillmat eller på buffetbordet ved festlige anledninger.
Slik gjør du
Ha bladspinat, persille, olje, hvit balsamico, honning og chiliflak sammen i en bolle og kjør med stavmikser til en jevn blanding. Spe ut med litt vann dersom dressingen blir for tykk.
Smak til med salt og pepper.
Tip!
Den grønne urtedressingen er f.eks. god i vår fiskepinnesandwich!
Har du ikke sambal oelek? Det er en slags chilipasta, så du kan blande litt chilipulver, hvitløk, ingefær og lime og smake det til.
Ingredienser
1 potte
persille, hakket
25
gr
spinat
2
ss
olivenolje
2
ss
rapsolje
1
ss
hvit balsamico
(kan byttes ut med sitron)
1
ts
honning
0,5
ts
sambal oelek
salt og pepper
Kaldt vann