Urtedressing

Urtedressing i liten glasskrukke. Den grønne dressingen er god til salat, panert fisk og grillmat. (avlangt bilde)
5 min
forberedelsestid
5 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner

Urtedressing med spinat, honning og chili

Grønn urtedressing kan du fint lage selv. Denne dressingen uten melkeprodukter er god å bruke som tilbehør til fiskepinner og annen panert fisk, til sommerens grillmat eller på buffetbordet ved festlige anledninger.

Slik gjør du

  1. Ha bladspinat, persille, olje, hvit balsamico, honning og chiliflak sammen i en bolle og kjør med stavmikser til en jevn blanding. Spe ut med litt vann dersom dressingen blir for tykk.

  2. Smak til med salt og pepper. 

Tip!

  • Den grønne urtedressingen er f.eks. god i vår fiskepinnesandwich!

    Har du ikke sambal oelek? Det er en slags chilipasta, så du kan blande litt chilipulver, hvitløk, ingefær og lime og smake det til.

Ingredienser

1 potte 
persille, hakket
25 
gr
 
spinat
2 
ss
 
olivenolje
2 
ss
 
rapsolje
1 
ss
 
hvit balsamico
 
(kan byttes ut med sitron)
1 
ts
 
honning
0,5 
ts
 
sambal oelek
salt og pepper
Kaldt vann

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt