Hele familien vil elske Findus Sprøbakte Grønnsaksfries, som er en helt ny måte å spise grønnsaker på. Sprøtt og skikkelig digg!
Mens vi om sommeren ofte legger hamburgere, pølser og kylling på grillen, er det litt mer vrient å følge opp med et variert og grønt tilbehør som hele familien liker. Ofte er det potetsalat eller en annen grønn salat som settes frem, noe som sjelden er barnas favoritt.
Findus Sprøbakte Grønnsaksfries passer perfekt til grillmaten familien allerede har på menyen. Med gulrøtter, aspargesbønner og pastinakk pakket inn i en knasende sprø tempura-panering, tar det ikke lang tid før både barn og voksne har funnet seg en ny grønnsaksfavoritt og et godt alternativ til chips, pommes frites eller potetsalat.
5 tips til grillmiddager med tilbehør
Da VG testet Findus Sprøbakte grønnsaksfries i februar 2020, ga de nyheten terningkast 5 og uttalte at «dette smakte godt!».
Vi mener at maten du liker blir enda bedre med grønnsaker du liker - derfor har vi funnet frem til familiens fem favorittmiddager i sommer, kombinert med våre favorittgrønnsaker. Og psst! Sprøbakte Grønnsaksfries er 100 % vegansk!
Tips 2: Ekstra digge pølser og fries
Tempura-paneringen på våre sprøbakte grønnsaksfries betyr at du alltid får skikkelig sprø og digge grønnsaker med en myk kjerne inni. Rett og slett digge grønnsaker som alle liker!
Tips 3: Kyllingklubber med fries og mangosalsa
Saftige kyllingklubber sammen med en frisk mangosalsa er
kanskje selve definisjonen på sommermat?
Legger du Sprøbakte Grønnsaksfries til
i ligningen, får du saftigheten fra kjøttet, friskheten fra salsaen og det
knasende sprø fra grønnsakene – la sansene slå seg løs!
Tips 4: Grillet kyllingfilet med mangosalat og digge grønnsaker
Få ting gir mer sommerfølelse enn grillet kylling og friske, gode smaker! Hva med å overraske familien med å server skikkelig sprø
grønnsaker til?
Og du - denne middagen er like god med grillet laks eller torsk til! Eller kanskje enda bedre når vi tenker oss om. Et godt tips er å grille fisken på skiver av sitron - det gjør grillingen lettere og gir en frisk og god smak.
Tips 5: Ekstra sprø Fish & Chips
Enten du foretrekker fiskefileten med eller uten panering, vil en god ertepuré sammen med en dæsj syrlighet fra sitron og skikkelig sprø grønnsaker gi deg en god avveksling fra de litt tyngre grillmiddagene med mye rødt kjøtt.