5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Grønnsaker med chevre, honning og pinjekjerner - en perfekt smakskombinasjon av søtt, salt og sprøtt! Denne oppskriften bare MÅ du prøve, og du kommer til å skjønne hvorfor. Perfekt til kjøtt, fugl eller fisk, eller som et kjøttfritt måltid. Vel bekomme!
Slik gjør du
- Ha rotgrønnsakene og pinjekjernene i en ildfast form. Tilsett salt, pepper og olivenolje.
- Sett inn i ovnen på 200°C, og stek i ca. 15 minutter.
- Ta ut formen og smuldre over chevre, timian og honning. Sett inn i ovnen igjen og stek i ca. 10 minutter til.
- Server med kjøtt, kylling eller fisk, eller nyt som en vegetarrett. Håper det smaker!
Tip!
- Denne oppskriften er like god med fetaost!
Dette er perfekt tilbehør til grillmaten - grønnsaker som du tilbereder enkelt i ovnene mens du griller noe godt på grillen. Passer til både fisk, kylling og kjøtt.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pose
1
pose
pinjekjerner (ca. 60g)
2
ss
olivenolje
100
gr
chevre (hvit geitost)
2
ss
honning
1
ss
hakket timian
salt og pepper