15 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
En frisk coleslaw er perfekt tilbehør til for eskempel panert fisk, grillmat og pulled pork . Lag coleslaw som et frisk tilbehør til Fish & Chips. Eller hva med å lage en god sandwich til kveldsmat, med coleslaw og fiskepinner?
Slik gjør du
Riv gulrot, eple og kål på et rivjern og ha i en bolle.
Vend inn creme fraice og majones.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper, og evt. worchestersaus.
Tip!
Server coleslaw til fiskepinner eller sprøbakte fiskefileter. Eller lag til Fish & Chips!
Ønsker du en lettere variant, kan du bytte ut Crème Fraiche med gresk yoghurt.
Ingredienser
1/2
gulrot
150
gr
kål
1/2
grønt eple
0,5
dl
majones
0,5
dl
crème fraiche
salt og pepper
1
ss
sitronsaft
1
ss
worchestersaus