KJØP HER
Hvorfor Chippy Chips? Jo, fordi Chippy er navnet på fish and chips-restaurantene i Storbritannia. Chippy Chips er bondens beste kvalitetspoteter; smakfulle Innovator-poteter, dyrket på utvalgte gårder. Dette er fries du blir servert ute - nå som hjemmekos. Sprø utenpå, saftig inni.
Slik tilbereder du
1. Forvarm ovnen til 225ºC varmluft.
2. Fordel potetene jevnt utover på en stekeplate.
3. Sett platen midt i ovnen og stek i 6-8 minutter. Vend potetene under steking.
4. Ikke stek potetene for hardt; de skal stekes gylne, og ikke brune.
Slik skal produktet lagres
Ingredienser
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
NÆRINGSINNHOLD |
PER 100 G |
Energi |
810 kJ / 193 kcal |
Fett |
5 g |
hvorav mettet fett |
0,4 g |
Karbohydrater |
32 g |
hvorav sukkerarter |
0,6 g |
Fiber |
3 g |
Protein |
3,5 g |
Salt |
0,20 g* |
*Kun fra naturlige kilder av natrium
Skriv en anmeldelse
Hva våre kunder mener
-
Beste chipsen på butikkenBeste chips du får kjøpt på dagligvarebutikk i Norge.Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
👌Beste chipsen uten tvil!Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.