KJØP HER
Criss Cross ser ikke bare flott og kule ut, de blir også ekstra sprø! Laget av bondens beste poteter av den smakfulle Oleva-sorten, dyrket på utvalgte gårder.
Slik tilbereder du
1. Forvarm ovnen til 225ºC varmluft.
2. Fordel potetene jevnt utover på en stekeplate.
3. Sett platen midt i ovnen og stek i 6-8 minutter. Vend potetene under steking.
4. Ikke stek potetene for hardt; de skal stekes gylne, og ikke brune.
Slik skal produktet lagres
I dypfryser (-18ºC eller kaldere), se datomerking.
Bør alltid oppbevares fryst. Bør ikke fryses etter opptining.
Ingredienser
Potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
NÆRINGSINNHOLD |
PER 100 G |
Energi |
991 kJ |
|
236 kcal |
Fett |
9,3 g |
hvorav mettet fett |
0,7 g |
Karbohydrater |
32 g |
hvorav sukkerarter |
0,6 g |
Fiber |
3 g |
Protein |
3,5 g |
Salt |
0,20 g* |
*Kun fra naturlige kilder av natrium
Skriv en anmeldelse
Hva våre kunder mener
-
Beste Fries Ever!!10.02.2024Sammenlignet med fries fra alt mellom McD til Michelin stjerne restauranter, Includert "dirty fries". Disse er MYE! bedre.Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
PerfektVeldig godt elsker dem, legger dem litt ekstra inne oven for enda mere crispJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
Verdens besteFamilien favoritt. Kjempe gode og sprøeJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
KjempegodtDisse var fantastisk god og mye bedre enn chips, anbefales på det sterkeste 😋Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
Lignende produkter
Vis alle produkter