Perfekt til kjøtt blandede grønnsaker

PERFEKT TIL kjøtt grønnsaksblanding inneholder kålrot og gulrot, samt aspargesbønner. I tillegg har kokken valgt brokkoli som trekker til seg den kraftfulle skyen fra kjøttet.

Slik tilbereder du

DAMPKOKING: Legg dampristen i en kjele og ha kaldt vann opp til risten. Kok opp vannet og legg de dypfryste grønnsakene på dampristen. La de dampe under lokk i ca. 3 min. Server med en gang.

STEKEPANNE: Ha litt olje i en varm stekepanne. Stek grønnsakene på sterk varme i 3-4 minutter, og vend jevnlig under steking. Server med en gang.

Ingredienser

Gulrot, brokkoli, pastinakk, aspargesbønner, hvitløk

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder. 

Energi 120kJ/30kcal
Fett 0.2 g
hvorav mettet fett 0 g
Karbohydrat 4 g
hvorav sukkerarter 4.0 g
Fiber 2.5 g
Protein 1.5 g
Salt 0 g

Skriv en anmeldelse

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt