Er du litt lei av fiskepinner med standard tilbehør - potetmos og revet gulrot? Hva med å oppgradere fiskepinnemiddagen ett hakk og server med ovnspoteter og en frisk salat?
Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft. Skjær potetene på tvers, i middels tynne, runde skiver. Legg potetskivene utover en bakepapirkledd stekeplate, og ringle over litt rapsolje. Ha på litt salt og evt. litt urter. Spar plass til fiskepinnene på den ene siden av stekeplaten.
Stek potetene i 5-10 minutter før du legger inn fiskepinnene. Stek videre i 14-16 minutter. Vend både fiskepinner og poteter en gang i løpet av steketiden.
I mellomtiden kutter du agurk og gulrot, og har i en bolle sammen med salatbladene. Vi synes det ble ekstra fint med skiver av gulrot (her kan du f.eks. bruke en ostehøvel), men det smaker like godt med revet gulrot.
Server fiskepinnene med potetbåter og salat, og gjerne med ketchup og aioli til. God middag!
Tip!
Vi synes det ble fint med tynne skiver av gulrot (her kan du f.eks. bruke en ostehøvel), men det smaker like godt med revet gulrot i salaten!