Slik gjør du
Varm stekeovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 10-13 minutter. Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Knus et egg i en bolle, tilsett tre ansjosfileter. Pisk det jevnt med en stavmikser.
Tilsett 2 ss parmesan, 1 ss sitronsaft, 2 dl olivenolje, 1 ss worcestershire-saus og litt sort pepper.
Riv salatbladene i små biter og ha i en bolle. Hell over dressingen, riv over litt parmesan og bland godt. Legg salaten på et fat.
Del opp fiskepinnene og dander de oppå salaten. Topp med flak av parmesan.
Tip!
Server med brødkrutonger, og ha gjerne tomat i salaten om du vil. Romanosalat kan godt byttes ut med hjertesalat eller isbergsalat. Bruk de fiskepinnene du foretrekker - vanlige eller glutenfrie!