Cæsarsalat med glutenfri fiskepinner

Fiskepinner i cæsarsalat
30 min
tilberedelsestid
Middels
2
Porsjoner
Har du prøvd å lage cæsarsalat med fiskepinner før? Det er skikkelig digg! En perfekt måte å få spist mer fisk på. 

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 10-13 minutter. Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

  2. Knus et egg i en bolle, tilsett tre ansjosfileter. Pisk det jevnt med en stavmikser. 

  3. Tilsett 2 ss parmesan, 1 ss sitronsaft, 2 dl olivenolje, 1 ss worcestershire-saus og litt sort pepper.

  4. Riv salatbladene i små biter og ha i en bolle. Hell over dressingen, riv over litt parmesan og bland godt. Legg salaten på et fat. 

  5. Del opp fiskepinnene og dander de oppå salaten. Topp med flak av parmesan. 

Tip!

  • Server med brødkrutonger, og ha gjerne tomat i salaten om du vil. Romanosalat kan godt byttes ut med hjertesalat eller isbergsalat. Bruk de fiskepinnene du foretrekker - vanlige eller glutenfrie!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Glutenfrie fiskepinner
1 
stk
 
romanosalat
80 
gr
 
parmesan
Cæsardressing:
1 
stk
 
egg
2 
stk
 
ansjosfileter
2 
fedd
 
1 
ss
 
sitronsaft
1 1/2 
dl
 
olivenolje, extra virgin
1 
ts
 
worcestershire-saus
2 
ss
 
revet parmesan

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt