Fisketacos med sprø fiskepinner
Med Våre Beste Fiskepinner, laget med 100 % ren fiskefilet, har du et fantastisk utgangspunkt for enkle og supergode fiskemåltider til både store og små! Hva med å prøve en helt ny twist på fredagstacoen – fiskepinnetacos med guacamole og spicy maisrøre? Ukomplisert, men smakfullt.
Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
Finstrimle agurken og kutt opp salat.
Del opp avokadoen og ha over i en bolle. Finhakk hvitløk og ha i sammen med avokadoen. Mos med en gaffel og smak til med salt, pepper og litt limesaft.
Blande maiskorn og sriracha-saus. Synes du det blir for sterkt kan du smake til med litt rømme, creme fraice eller majones.
Fyll hver tortillalefse med grønnsaker og fiskepinner, og topp med guacamole og maisrøre. Dryss over litt koriander eller persille og skvis over lime. Håper det smaker!
Tip!
Server alt i skåler og la hver og en sette sammen sin tacos!