Club sandwich med fiskepinner

Fiskepinnesandwich BLT i flere lag (salat, bacon og tomat)
5 min
forberedelsestid
30 min
tilberedelsestid
Middels
4
Porsjoner
Det ser flott ut å servere en høy club sandwich. Populært til lunsj, men kan også serveres som lett middag eller til kveldsmat. Her har vi laget en vri, og byttet ut kylling med sprøstekte fiskepinner. 

Slik gjør du

  1. Tilbered fiskepinnene slik det står angitt på pakken.

  2. Knus eggene i en bolle og ha i litt salt og pepper. Visp eggene sammen og stek omelettenen i en stekepanne. Når omeletten er klar, del den i 8 deler og legg til side. I mellomtiden, stek bacon i en annen stekepanne (evt. etter omeletten dersom du bare ha en panne).

  3. Vask salaten, kutt tomat i skiver, og rist brødskivene i en brødrister.

  4. Smør et lag majones på en brødskive. Deretter legger du et lag med salat, tomat, 3 fiskepinner, 1 skive bacon og en omelettbit. Legg en ny brødskive på toppen og gjør det samme for alle brødskivene.

  5. For de som liker å krydre opp tilværelsen litt, passer det bra med litt tabasco-saus til. Server med potetgull og nyt!

Tip!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

24 
stk
 
Fiskepinner
16 
stk
 
ristede brødskiver
1 
stk
 
salathode
8 
skiver
 
bacon
8 
stk
 
egg
1  
pakke
 
potetgull
majones
pepper
salt
tabasco

Kjøp her

  • joker
  • meny
  • kolonial
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt