Sandwich med fiskepinner og coleslaw

Sandwich med fiskepinner, salat og coleslaw
20 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering
Sandwich med fiskepinner er perfekt kveldsmat eller trening og kveldsaktiviteter. Her har vi oppskrift på en variant med coleslaw, enten om du bruker rester du har fra før eller lager fersk. Det er skikkelig digg med bare salat, tomat og agurk også. Bruk det du finner i kjøleskapet! 

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. 

  2. I mellomtiden river du gulrot og hodekål på et rivjern og har i en bolle. Bland inn lettrømme og majones, og smak til med noen dråper sitronsaft og litt salt og pepper. 

  3. Rist brødet i en brødrister og ha på salatblader og coleslaw. Topp med fiskepinner og legg den andre brødskiven på toppen. 

Tip!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

4 
stk
 
Fiskepinner
50 
gr
 
hodekål
1 
stk
 
gulrot
1 
ss
 
majones
1 
ss
 
lettrømme
noen dråper sitronsaft
salt og pepper
2 
stk
 
brødskiver / 1 rundstykke
noen salatblader

Kjøp her

  • joker
  • meny
  • kolonial
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt