20 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering
Sandwich med fiskepinner er perfekt kveldsmat eller trening og kveldsaktiviteter. Her har vi oppskrift på en variant med coleslaw, enten om du bruker rester du har fra før eller lager fersk. Det er skikkelig digg med bare salat, tomat og agurk også. Bruk det du finner i kjøleskapet!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
I mellomtiden river du gulrot og hodekål på et rivjern og har i en bolle. Bland inn lettrømme og majones, og smak til med noen dråper sitronsaft og litt salt og pepper.
Rist brødet i en brødrister og ha på salatblader og coleslaw. Topp med fiskepinner og legg den andre brødskiven på toppen.
Tip!
I stedet for å lage en liten porsjon med coleslaw til sandwichen, kan du lage en større og ha nok til middag også. Se for eksempel oppskriften på frøbakt fisk med coleslaw.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
4
stk
Fiskepinner
50
gr
hodekål
1
stk
gulrot
1
ss
majones
1
ss
lettrømme
noen dråper sitronsaft
salt og pepper
2
stk
brødskiver / 1 rundstykke
noen salatblader