Har du hørt om fusion food? Det er å kombinere elementer fra ulike tradisjonelle kjøkken med hverandre, for eksempel asiatisk og nordisk. Så hva med å prøve en helt ny vri på fiskepinnene – server dem i ferske vårruller med crunchy grønnsaker og teriyaki dipp. Tør du prøve?
Rispapir får du tak i hos de fleste større matvarebutikkene.
Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
Finstrimle gulroten og agurken, skjær opp avokadoen i skiver og riv opp salaten i biter.
Bløtlegg rispapirene og fyll dem med salat, grønnsaker og en 1-2 fiskepinne. Skvis over limesaft og ha på litt koriander og teriyakisaus. Rull sammen. Server gjerne ekstra teriyakisaus ved siden av til å dippe vårrullene i.
Tip!
Hakk opp peanøtter eller cashewnøtter og ha i vårrullene. Smaker også helt supert med hoisin-saus!