15 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Sprø spinatpinner med «erte-slaw» og syltet tomatkrem
Fyll hverdagen med grønne høydepunkt! Bytt ut brødskiven med denne grønne lunsjen i stedet. Sprøbakte spinatpinner, fylt med kremet spinat med luftig briochebrød er både digg og enkelt. Tilsett erte-slaw og syltet tomatkrem, og vipps så er lunsjen reddet!
Slik gjør du
- Tilbered erter etter anvisning på pakken.
- Mos ertene lett og riv gulrøtter og spisskål, fint revet. Bland grønnsakene deretter med rømme, og smak til med salt og pepper.
- Bland rømme, tomatpuré, eddik, salt og pepper til en dressing.
- La de to blandingene hvile mens du tilbereder spinatpinnene.
- Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
- Ha salatblader i briochebrød, tilsett ert-slaw og deretter spinatpinnene.
- Topp med den syltede tomatkremen og ristede sesamfrø.
Tip!
- Perfekt til helgelunsjen!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Spinatpinner
4
stk
briochebrød
Sprø salatblanding
- Ert-slaw:
1.5
dl
Våre utvalgte erter
1
stk
gulrot
70
gr
spisskål eller sommerkål
2
ss
rømme eller Crème Fraîche
Salt og pepper
- Tomatkrem:
3
ss
rømme eller Crème Fraîche
1
ts
tomatpuré
Salt og pepper
Ristede sesamfrø