15 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
En enkel, rask og god hverdagsmiddag! Knasende sprø spinatpinner med næringsrikt grønnsakstilbehør gjør det litt enklere å spise grønt. Vår Veggie Sides grønnsaksblanding er laget på bulgur, spinat og kikerter, og passer som tilbehør til nesten alt. Karrisaus gir middagen en ekstra piff!
Slik gjør du
- Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
- Stek Veggie Sides-grønnsaksblanding i en stekepanne etter anvisning på pakken.
- Fjern stilkene fra grønnkålen og behold bladene relativt store. Vask og tørk godt. Tilsett 2 ss olje i en stor stekepanne og stek grønnkålen forsiktig, litt om gangen, til den faller sammen og fargen på grønnkålen blir mørkere.
- Kok opp alle ingrediensene til sausen og smak til med salt og pepper.
- Server Veggie Sides og grønnkål sammen med spinatpinnene og karrisausen.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Spinatpinner
2
pakker
150
gr
grønnkål
- Karrisaus:
2
dl
kokosmelk
3
dl
grønnsaksbuljong
2-3
ss
karri
1
ss
maisstivelse
Salt og pepper