Enkel vegetarmiddag med bulgur, spinatpinner og karrisaus

Dyp tallerken med bulgursalat (bl.a. med grønnkål) og sprøbakte spinatpinner. Skål med karrisaus ved siden av. God, enkel vegetar middag
Vegetarisk
15 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
En enkel, rask og god hverdagsmiddag! Knasende sprø spinatpinner med næringsrikt grønnsakstilbehør gjør det litt enklere å spise grønt. Vår Veggie Sides grønnsaksblanding er laget på bulgur, spinat og kikerter, og passer som tilbehør til nesten alt. Karrisaus gir middagen en ekstra piff!

Slik gjør du

  1. Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
  2. Stek Veggie Sides-grønnsaksblanding i en stekepanne etter anvisning på pakken.
  3. Fjern stilkene fra grønnkålen og behold bladene relativt store. Vask og tørk godt. Tilsett 2 ss olje i en stor stekepanne og stek grønnkålen forsiktig, litt om gangen, til den faller sammen og fargen på grønnkålen blir mørkere.
  4. Kok opp alle ingrediensene til sausen og smak til med salt og pepper.
  5. Server Veggie Sides og grønnkål sammen med spinatpinnene og karrisausen.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Spinatpinner
2 
pakker
 
150 
gr
 
grønnkål
- Karrisaus:
2 
dl
 
kokosmelk
3 
dl
 
grønnsaksbuljong
2-3 
ss
 
karri
1 
ss
 
maisstivelse
Salt og pepper

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt