20 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Sprø spinatpinner med edamamebønner, byggris og en syrlig sitronyoghurt
En enkel, men veldig god vegetarrett - perfekt til middag midt i uka! Server de sprø spinatpinnene med edamamebønner, byggris og en fantastisk, syrlig sitronyoghurt. Tilsett litt olje og eddik etter smak. Legg den på tallerkenen og nyt smakene! En liten hverdags-delikatesse!
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene til sitronyoghurten og la den hvile.
- Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
- Kok ris- og bygg etter anvisning på pakken.
- Tilbered edamamebønner etter anvisning på pakken. Frosne edamamebønner kokes opp direkte.
- Skrell agurken og skjær den i små biter.
- Bland ris, byggris og grønnsaker lett sammen. Smak til med olje, eddik, salt og pepper.
- Server spinatpinnene over risen og tilsett litt sitronyoghurt.
Tip!
- Server gjerne med godt brød til!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Spinatpinner
3
dl
byggris, bulgur eller couscous
3
dl
ris
1/2
stk
agurk
2
dl
edamamebønner
2
ss
gresskarfrø
1
ss
eddik
1
ss
rapsolje
Salt og pepper
Sitronyoughurt:
2.5
dl
gresk yoghurt naturell
1
stk
sitronskall
Frisk mynte, hakket
Salt og pepper