Vegetartaco med spinatpinner og mangosalsa

15 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Sprø og god vegetarwrap med spinatpinner, mangosalsa, chilimajones og digge grønnsaker til!

Topp gjerne med litt koriander og lime for å gi en ekstra frisk og god smak!

Slik gjør du

  1. Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
  2. Mangosalsa: Bland oppkuttet mango, agurk, tomat og vårløk med mais. Rør inn limesaften og smak til med salt og pepper.
  3. Chilimajones: Rør sammen majones og rømme og smak til med Sriracha saus, sitronsaft og salt.
  4. Del avokadoen og kutt i skiver.
  5. Varm tortillalefsene.
  6. Legg salat, avokado, mangosalsa, chilimajo og spinatpinner i lefsene. Topp gjerne med litt koriander og lime!

Tip!

  • Server gjerne en frisk salat til!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Spinatpinner
- Mangosalsa:
1 
stk
 
mango
100 
gr
 
mais
1/2 
stk
 
agurk
Saft fra 1/2 lime
1/2 
 
vårløk
Cherrytomater
Salt og pepper
- Chilimajones:
1 
dl
 
majones
1 
dl
 
rømme
1/2 
ts
 
Sriracha-saus eller etter smak
Salt
Sitronsaft
- Ved siden av:
1 
stk
 
avokado
Salat
Koriander
Tacolefser

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt