GRØNNE ERTER
Våre utvalgte grønne erter er av beste kvalitet – Petit Pois. De er søte, små, smakfulle og knallgrønne. Høstet på sitt beste på norske gårder, ferskdampet og fryst innen tre timer, for den beste smaken og kvaliteten.
Spiser du mye erter? Det bør du – med god samvittighet! De små grønne er kalorifattige og inneholder nyttige næringsstoffer som kostfiber, proteiner og vitaminer, og mer allsidige enn du kanskje tror. Du assosierer muligens grønne erter med tradisjonsmat som kjøttkaker, erter, kjøtt og flesk og torsk? Utvid repertoaret med spennende tilskudd som guacamole med erter, pizza med ertekrem og vegetarisk erteburger! Eller prøv å steke ertene og topp med litt parmesan – det er enkelt og veldig godt. Se hvordan italienske Massimo steker erter her.
La deg inspirere av oppskriftene nedenfor.
Slik tilbereder du
I STEKEPANNE:
1. Fres ertene i en stekepanne med litt nøytral olje på høy varme i 3–4 min.
2. Ha i en klatt smør og litt salt mot slutten av steketiden.
Tips: ha i revet parmesan sammen med smøret. Skvis gjerne litt sitron over før servering.
DAMPKOKE:
1. Sett dampristen i en kjele og fyll kaldt vann opp til risten.
2. Kok opp vannet og hell de dypfryste ertene på dampristen.
3. Damp ertene under lokk i 4 min.
KOKE:
1. Kok opp en kjele med litt vann.
2. Hell i de dypfryste ertene fra posen og sett på lokk.
3. La ertene koke i 3 minutt.
Tips: Tilsett gjerne litt smør og salt i vannet, det gir en ekstra god smak.
Ingredienser
Grønne erter (petit pois) 100 %
Fra norske gårder.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Energi | 270kJ/65kcal |
Fett | 0.4 g |
hvorav mettet fett | 0.08 g |
Karbohydrater | 7 g |
hvorav sukkerarter | 4 g |
Kostfiber | 6.5 g* |
Protein |
5 g |
Salt | 0 g |
Skriv en anmeldelse
Hva våre kunder mener
-
Ingen over, ingen ved sidenDe absolutt beste ertene!Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.