Potetsalat med rømme til sprøbakte spinatpinner

15 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Smakfull middag uten kjøtt

Prøver du å spise mindre kjøtt i hverdagen? Våre spinatpinner er sprøbakte og fylt med kremet spinat, og gjør det enklere å spise grønt! 

Her er de servert med en deilig potetsalat med rømme, erter, kapers og mye annet godt. Server gjerne med en frisk salat til også!

Slik gjør du

  1. Potetene deles i like store biter og kokes.
    Brokkoli og blomkål kokes i ca. 3-4 minutter og ertene i ca. 3 minutter.

  2. Stek spinatpinnene etter anvisning på pakken.
  3. Finhakk vårløk og kutt brokkolien og blomkålen i mindre biter.
  4. Bland poteter med rømme,  dijonsennep, erter, blomkål, brokkoli, vårløk, og kapers. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  5. Server gjerne med en frisk salat til.

Tip!

  • Server gjerne en frisk salat til!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Spinatpinner
- Potetsalat:
300 
gr
 
poteter
100 
gr
 
Våre utvalgte erter
100 
gr
 
Brokkoli & Blomkål
2.5 
dl
 
rømme
1/2 
 
vårløk
1 
ts
 
dijonsennep
1 
ss
 
kapers
Sitronsaft
Salt og pepper

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt