15 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Smakfull middag uten kjøtt
Prøver du å spise mindre kjøtt i hverdagen? Våre spinatpinner er sprøbakte og fylt med kremet spinat, og gjør det enklere å spise grønt!
Her er de servert med en deilig potetsalat med rømme, erter, kapers og mye annet godt. Server gjerne med en frisk salat til også!
Slik gjør du
Potetene deles i like store biter og kokes.
Brokkoli og blomkål kokes i ca. 3-4 minutter og ertene i ca. 3 minutter.- Stek spinatpinnene etter anvisning på pakken.
- Finhakk vårløk og kutt brokkolien og blomkålen i mindre biter.
- Bland poteter med rømme, dijonsennep, erter, blomkål, brokkoli, vårløk, og kapers. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Server gjerne med en frisk salat til.
Tip!
- Server gjerne en frisk salat til!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Spinatpinner
- Potetsalat:
300
gr
poteter
100
gr
Våre utvalgte erter
100
gr
Brokkoli & Blomkål
2.5
dl
rømme
1/2
vårløk
1
ts
dijonsennep
1
ss
kapers
Sitronsaft
Salt og pepper