20 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Ønsker du å spise litt grønnere? Våre smakfulle spinatpinner med kremet spinat gjør måltidene litt enklere for hele familien.
Prøv sprøbakte spinatpinner med quinoa, stekte tomater og basilikumkrem! Herlig smakskombinasjon, som passer like godt til både lunsj, middag og kvelds. Panering er laget med pretzelsmuler - noe som gjør spinatpinnene ekstra sprø og gode!
Bulgur og quinoa kan byttes ut med f.eks fullkornris.
Slik gjør du
- Sett ovnen på grillfunksjon.
- Del tomatene i to og legg dem i en ildfast form med olje, eddik, salt og pepper. Grill til den er gyllenbrun, ca 8-10 minutter.
- Ta ut tomatene og dryss med oregano og basilikum.
- Skru ned varmen på ovnen og stek spinatpinnene i henhold til instruksjonene på pakken.
- Kok quinoa og bulgur etter anvisning på pakken.
- Bland alle ingrediensene til basilikumkremen og la den hvile.
- Bland kokt quinoa og bulgur, og legg på tallerkenene.
- Legg deretter spinatpinnene og de stekte tomatene på tallerkenene.
- Hell ut basilikumkremen på tallerkenen og server den ved siden av.
Tip!
- Bulgur og quinoa kan byttes ut med f.eks fullkornris.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Spinatpinner
3
dl
rød quinoa
3
dl
bulgur
1
stk
terning grønnsaksbuljong
250
gr
cherrytomater
1
ss
hvitvinseddik
Salt og pepper
1
ss
rapsolje
0.5
ss
tørket oregano
0.5
ss
tørket timian
0.5
dl
rømme, Crème Fraîche (eller veg. alternativ)
1
stk
sitronskall
Hakket basilikum