30 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Prøv en ny og litt mer eksotisk vri på fiskepinnemiddagen! Med krydret ris, avokadorøre og rømme til, vil denne retten falle i smak hos både store og små.
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft. Bland krydderet i en bolle og vend fiskepinnene i blandingen. Sett resten av krydderet til side. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter.
I mellomtiden freser du hakket rødløk i litt olje i en kjele. Ha i resten av krydderet og la putre i ett minutt. Ha i risen og buljongterningen og rør rundt. Hell på vann og hakkede tomater, og la koke i 12-17 minutter (avhengig av hvilken ris du bruker). Rør inn hakket koriander mot slutten av koketiden.
Ha risen over på en tallerken. Del fiskepinnene i to og legg på toppen. Pynt gjerne med urter som f.eks koriander eller persille.
Tip!
- Server med rømme og avokadorøre til! Denne retten er også perfekt å servere i en wrap.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Våre beste fiskepinner
3
dl
vann
1
stk
liten buljongterning
160
gr
ris
1
dl
hakkede tomater
1
stk
rødløk
2
ss
rapsolje
1
ts
chilipulver
1
ts
hvitløkspulver
1
ts
paprikapulver
1
ts
spisskummen
salt og pepper
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
Smakfulle alternativer
Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus og rissalat
40 min
Lett
Wrap med fiskepinner
20 min
Lett
Fiskepinner med ovnspoteter og salat
30 min
Lett
Sandwich med fiskepinner og coleslaw
20 min
Lett
Sandwich med fiskepinner
20 min
Lett
Ferske vårruller med sprø fiskepinner
30 min
Lett
Fiskepinner i maistortilla
25 min
Lett
Fiskepinnetacos med guacamole og maisrøre
25 min
Lett