20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Har du prøvd fiskepinne-sandwich? Det er kjempegodt og en super måte å spise mer fisk på. Fyll med frisk salat og topp med en urtedressing - hva med å prøve dette til lunsj eller kveldsmat?
Slik gjør du
Varm stekeovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 10-13 minutter. Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Bland sammen urter og lettrømme. Smak til med salt og pepper.
Skjær opp rundstykker/baguetter og fyll med salat, agurkskiver, urtedressing og fiskepinner. Håper det smaker!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Våre beste fiskepinner
4
baguetter eller rundstykker
1/2
boks
lettrømme
1
ts
basilikum, hakket
1
ts
persille, hakket
1
pakke
blandet salat
1/2
stk
agurk