Sandwich med fiskepinner

20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Har du prøvd fiskepinne-sandwich? Det er kjempegodt og en super måte å spise mer fisk på. Fyll med frisk salat og topp med en urtedressing - hva med å prøve dette til lunsj eller kveldsmat?

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 10-13 minutter. Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

  2. Bland sammen urter og lettrømme. Smak til med salt og pepper. 

  3. Skjær opp rundstykker/baguetter og fyll med salat, agurkskiver, urtedressing og fiskepinner. Håper det smaker!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Våre beste fiskepinner
4 
baguetter eller rundstykker
1/2  
boks
 
lettrømme
1 
ts
 
basilikum, hakket
1 
ts
 
persille, hakket
1 
pakke
 
blandet salat
1/2 
stk
 
agurk

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • Shop Link
  • Shop Link_vbf_kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt