Enkelt og godt mellommåltid eller snack
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 14–16 minutter. Vend fiskepinnene halvveis i steketiden.
En enkel remulade lager du ved å blande sammen like deler majones og agurkmiks. Smak til med salt og pepper, og noen dråper sitronsaft.
Rør sammen majones og sriracha til en chilimajones. Smak deg frem med mengden sriracha.
Avokadorøre lager du slik: Kok eller stek ertene et par minutter. Ha over i en skål sammen med avokado og hvitløk, og mos alt med en stavmikser. Rør inn creme fraiche eller rømme og smak til med lime, salt og pepper.
Server fiskepinner med remulade, chilimajones og/eller avokadorøre, og nyt!
Tip!
Server gjerne med grønnsaksstaver; f.eks. gulrot, agurk og stangselleri. Eller vil du ha noe enda sprøere og diggere – server med Sprøbakte grønnsaksfries!
En annen dressing som passer perfekt til er barbeque-majo! Bland sammen like deler majones og barbeque-saus, like godt som det er enkelt.
Har du ikke sriracha? Du kan bruke sambal oelek eller en annen form for sterk chilisaus (f.eks. tabasco). Begynn med litt og smak deg frem.