10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Barnas favorittwrap med fiskepinner og sprø grønnsaker. Varier grønnsakene etter hva som er favorittene hjemme hos dere. Og du - dette er absolutt en fullverdig middag for de voksne i hus også!
Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
Finstrimle gulroten og agurken, og riv opp salaten i biter.
Varm lefsene og fyll med grønnsaker og fiskepinner. Topp med sausen barna og du liker. Enkelt og veldig godt!
Tip!
For de voksne kan det kanskje friste med mango, avokado og syltet rødløk i wrapsene? Eller en chillidressing med litt futt i!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Våre beste fiskepinner
1
pakke
fullkornwraps eller vanlige lomper
1-2
stk
finstrimlede gulrøtter
0,5
stk
finstrimlet agurk
1
stk
crispysalat
ketchup eller tacosaus
salt og pepper