15 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering
Fiskepinner kan fint spises til kveldsmat - kanskje spesielt lurt på dager hvor det ble så-som-så med middagen? Stek dem i ovnen mens du lager en frisk yoghurt- og basilikumrøre. Har du halvferdige rundstykker, kan du steke de samtidig med fiskepinnene. For hvem kan vel ikke motstå duften av stekte rundstykker? Bruk gjerne grove eller halvgrove for litt mer kostfiber, så har du et måltid som inneholder mye av det kroppen trenger!
Slik gjør du
Varm stekeovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 10-13 minutter. Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Rør sammen basilikum og naturell yoghurt. Smak til med salt og pepper.
Del rundstykket i to og ha på yoghurtdressing, salat og skiver av tomat.
Ha på fiskepinnene og nyt maten!
Tip!
Bruk det du har av salatgrønnsaker - agurk, avokado, paprika, løk, eller kanskje mango? Har du ikke naturell youhurt kan du fint bruke rømme, kesam eller creme fraiche.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
4
stk
Fiskepinner
1
stk
grovt rundstykke
1
stk
tomat
salatblader
2
ss
naturell yoghurt
1/2
ss
basilikum, hakket
salt og pepper