Slik gjør du
Varm stekeovnen til 225°C (varmluft). Stek den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen, i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. De siste minuttene kan du ha i tacoskjellene, men pass på de ikke blir brent! Skjellene kan også stekes før fisken, etter anvisning på pakken.
Bland sriracha og 1/2 lime i lettrømmen. Mos avokado i en bolle og smak til med 1/2 lime, salt, pepper og chili.
Fyll tacoskjellene med sprø fisk, tomat, salat, mais, bønner og syltet eller vanlig rødløk.
Topp med koriander og server med dressingene. Håper det smaker!
Tip!
Syltet rødløk setter en ekstra piff på denne retten!
Kutt rødløk i tynne skiver og legg over i et glass (f.eks. et Norgesglass). Kok opp en lake med 1 del eddik 7%, 2 deler sukker, 3 deler vann og 1 liten bit ingefær, skrelt og delt i skiver. Ta av platen når sukkeret er oppløst og hell laken over på glasset med løk. Sett på et tett lokk og la det avkjøle seg. Løken er klar etter et par timer, men er enda bedre dagen etter. Oppbevar glasset i kjøleskapet. Enjoy!