Stekte erter med parmesan

Stekte erter med parmesan, og toast med ertepesto i bakgrunnen (avlangt bilde)
5 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Gjør som i Italia - stek ertene i stekepanna! Det er veldig lett, veldig godt og tar bare 3 minutter. For den beste smaken velger du Petit Pois-erter, dette er de minste og søteste ertene. Gjør enda mer luksus ut av ertene ved å ha i parmesan - Buon Appetito!  

Her kan du finne våre tre tips for å steke erter som en gourmetkokk.

Slik gjør du

  1. Ha litt olivenolje i en stekepanne og varm til middels høy varme. 
  2. Ha i ertene og stek på høy varme i 2-3 minutter. 
  3. Skru ned varmen og riv over parmesan. 
  4. Kvern over litt salt og pepper, og server med en gang. 

Tip!

  • Stekte erter med parmesan er perfekt tilbehør til både fisk, kylling og kjøtt! Server gjerne med godt brød til.
    I stedet for parmesan kan du bruke fetaost eller pecorino.  

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Våre utvalgte erter
2 
ss
 
olivenolje
50 
gr
 
Parmesan
Salt og pepper

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt

  • Supergodt!
    Enkelt og så godt! Dette skal lages igjen.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.