5 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Gjør som i Italia - stek ertene i stekepanna! Det er veldig lett, veldig godt og tar bare 3 minutter. For den beste smaken velger du Petit Pois-erter, dette er de minste og søteste ertene. Gjør enda mer luksus ut av ertene ved å ha i parmesan - Buon Appetito!
Her kan du finne våre tre tips for å steke erter som en gourmetkokk.
Slik gjør du
- Ha litt olivenolje i en stekepanne og varm til middels høy varme.
- Ha i ertene og stek på høy varme i 2-3 minutter.
- Skru ned varmen og riv over parmesan.
- Kvern over litt salt og pepper, og server med en gang.
Tip!
- Stekte erter med parmesan er perfekt tilbehør til både fisk, kylling og kjøtt! Server gjerne med godt brød til.
I stedet for parmesan kan du bruke fetaost eller pecorino.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Våre utvalgte erter
2
ss
olivenolje
50
gr
Parmesan
Salt og pepper
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
-
Supergodt!Enkelt og så godt! Dette skal lages igjen.Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.