5 min
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
En grønn tvist på hummus! Hummus er godt til vegetarmat, som dipp til grønnsakssnacks, i wraps eller på brødskiven som erstatning for smør.
Slik gjør du
- Kok erter etter anvisning på pakken. Mos erter og kikerter til en jevn puré med en stavmikser eller i en blender.
- Ha i hakket chili og hvitløk, sesamolje eller tahini, og saft og skall fra en lime. Smak til med spisskummen, salt og pepper.
Tip!
- Nyt ertehummus som en dipp med grønnsaker og pitabrød. Sesamolje eller tahini (sesampaste) kan sløyfes, men setter en ekstra god smak på ertehummusen!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
150
gr
Våre utvalgte erter
1
ts
chili, hakket
1 1/2
dl
kikerter
1/2
fedd
hvitløk
1
stk
lime, saft og skall
1
ts
sesamolje eller tahini
1/4
ts
spisskummen
salt og pepper