Grillet torsk surret i aubergine

Torsk grillet i aubergine skive, liggende på rød hummus med paprika
25 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner

Grillet torsk med smak av sommer

Saftig torskefilet surret i aubergine servert med urter og chili, og en digg paprikahummus.

Slik gjør du

  1. Tin torsken og pensle med olje. Ha over salt og pepper.

  2. Salt aubergine-skivene og la dem hvile på et fat i 10 minutter.

  3. Press skivene lett og dryss over dill og chili. Rull deretter skivene rundt torsken og fest på et grillspyd.

  4. Grill til du har en kjernetemperatur på ca 52°C.

  5. Paprikahummus: Bland sammen paprika, kikerter, hvitlølk, chili, crème fraîche og smak til med salt, pepper og limejuice.

Tip!

  • Server gjerne med en god olivenolje!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Torsk Gourmet
Salt og pepper
2 
ss
 
olje
1 
stk
 
aubergine i skiver
2 
ss
 
dill, hakket
2 
ss
 
chili, hakket
Grillspyd
Paprikahummus:
200 
gr
 
grillet paprika
200 
gr
 
kikerter
1 
fedd
 
hvitløk
1-2 
ts
 
chili, hakket
1 
ss
 
crème fraîche
Salt og pepper
1-2 
ts
 
limejuice

Kjøp her

  • joker
  • kolonial
  • spar
  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt