25 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner
Grillet torsk med smak av sommer
Saftig torskefilet surret i aubergine servert med urter og chili, og en digg paprikahummus.
Slik gjør du
Tin torsken og pensle med olje. Ha over salt og pepper.
Salt aubergine-skivene og la dem hvile på et fat i 10 minutter.
Press skivene lett og dryss over dill og chili. Rull deretter skivene rundt torsken og fest på et grillspyd.
Grill til du har en kjernetemperatur på ca 52°C.
Paprikahummus: Bland sammen paprika, kikerter, hvitlølk, chili, crème fraîche og smak til med salt, pepper og limejuice.
Tip!
Server gjerne med en god olivenolje!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Torsk Gourmet
Salt og pepper
2
ss
olje
1
stk
aubergine i skiver
2
ss
dill, hakket
2
ss
chili, hakket
Grillspyd
Paprikahummus:
200
gr
grillet paprika
200
gr
kikerter
1
fedd
hvitløk
1-2
ts
chili, hakket
1
ss
crème fraîche
Salt og pepper
1-2
ts
limejuice