Grillet laks i folie med urtetopping servert med maiskolber og poteter
Laks i folie er en favoritt for mange og er skikkelig godt på grillen eller i ovnen!
Det er enkelt og raskt å lage og kan serveres med masse forskjellig tilbehør (flere forslag på tilbehør lenger ned). I denne oppskriften har vi toppet laksen med en god urterøre servert med maiskolber og poteter.
Her kan du lese mer om hvordan du griller fisk og hvordan grille grønnsaker.
Slik gjør du
Urtetopping: Finhakk ruccola og bland inn dill og persille. Smak til med litt presset sitron, karri, hvitløk, salt og pepper.
Smør 4 stk. ca 40 cm lage folie-ark på midten (1 ark per person).
Kutt squash i tynne skiver og legg den så på folie-arket. Dryss litt salt og pepper over.
Legg deretter på laksen og en stor skje med urteblandingen. Topp med litt smør eller drypp over litt olje.
- Bind folien tett sammen og la den hvile til grillingen.
- Legg folien på grillen, grill maiskolbene ved siden av og pensle dem med litt smør. Dryss over salt før servering.
- Server med nykokte nypoteter og dryss over litt dill.
Tip!
Fisk og grønnsaker grilles med fordel i folie! Drypp litt balsamicoeddik over for en frisk syrlighet.
Annet tilbehør til grillet laks:
Ingredienser
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
-
Veldig godLaksen ble veldig god og lett å lageJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.