Grillspyd med torsk og chorizo

Rene torskefileter på en blå bakgrunn
5 min
forberedelsestid
30 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Slik gjør du

  1. Del opp torskefiletene i terninger, 2-3 cm store (tips: det kan være lettere å dele opp fisken når den er halvtint).

  2. Del opp chorizoen i litt tykke skiver, ca. 1 cm (dra av skinnet).

  3. Kutt opp paprika, rødløk og zucchini i passe store biter.

  4. Tre grønnsakene, torsk og chorizo lagvis på grillspydene.

  5. Pensle med olivenolje.

  6. Grilles til fisken er gjennomstekt – ca. 10-15 minutter. Snu grillspydene omtrent hvert tredje minutt. Paprikaen skal begynne å bli litt svart.

Tip!

  • Du kan eventuelt marinere torsken først. Marinaden lager du enkelt av saften av 1 sitron, 1 fedd hvitløk (knust/finhakket), 1 håndfull hakket persille , 2 ss olivenolje, salt og pepper etter smak. Bland sammen, ha i terningene av torsk og pass på at de blir vendt i marinaden. Legg i kjøleskapet i minst en halvtime før du fortsetter fra steg 2.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Torsk Gourmet
200 
gr
 
chorizo-pølse
1 
stk
 
rødløk
1 
stk
 
squash
 
(grønn)
olivenolje
8 
stk
 
grillspyd

Kjøp her

  • joker
  • kolonial
  • spar
  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt