10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Slik lager du ovnsbakt blomkål
Blomkål er perfekt tilbehør til mange kjøttretter og flere fiskemiddager. Blomkålen blir ekstra smakfull hvis du baker den i ovnen med litt olje, salt, pepper og hvitløk.
Enkelt og godt!
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 210 grader.
Legg blomkålbukettene i en ildfast form eller langpanne.
Dryss over litt olivenolje, salt og pepper. Legg noen knuste hvitløksfedd innimellom - det hever smaken.
Bak i ovnen i 15–20 minutter, til den begynner å bli mør.
Tip!
- Dryss over litt parmesan ved servering!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pose
Blomkål
3
fedd
hvitløk
Olivenolje
Salt
Pepper