Ovnsbakt blomkål

10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Slik lager du ovnsbakt blomkål

Blomkål er perfekt tilbehør til mange kjøttretter og flere fiskemiddager. Blomkålen blir ekstra smakfull hvis du baker den i ovnen med litt olje, salt, pepper og hvitløk.

Enkelt og godt!

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210 grader.
  2. Legg blomkålbukettene i en ildfast form eller langpanne.

  3. Dryss over litt olivenolje, salt og pepper. Legg noen knuste hvitløksfedd innimellom - det hever smaken.

  4.  Bak i ovnen i 15–20 minutter, til den begynner å bli mør.

Tip!

  • Dryss over litt parmesan ved servering!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
Blomkål
3 
fedd
 
hvitløk
Olivenolje
Salt
Pepper

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt