Ovnsbakt rosenkål

Rosenkål med bacon
15 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Slik lager du ovnsbakt rosenkål

Ovnsbakt rosenkål er lettvint og smakfullt.

Med olje, salt, pepper og hvitløk blir rosenkålen skikkelig god!

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Del rosenkålhodene i to med en skarp kniv. La den gjerne ligge på benken i 10 minutter før du deler den - da blir den frosne rosenkålen enklere å dele.
  3. Legg rosenkålen i en ildfast form med litt olivenolje, salt og pepper. Legg noen knuste hvitløksfedd innimellom - det hever smaken.
  4. Stek i rundt 15 minutter til de er gylne og møre.

Tip!

  • Drypp over litt balsamico før servering.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
Våre utvalgte rosenkål
3 
fedd
 
hvitløk
Olivenolje
Salt
Pepper

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt