15 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Slik lager du ovnsbakt rosenkål
Ovnsbakt rosenkål er lettvint og smakfullt.
Med olje, salt, pepper og hvitløk blir rosenkålen skikkelig god!
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Del rosenkålhodene i to med en skarp kniv. La den gjerne ligge på benken i 10 minutter før du deler den - da blir den frosne rosenkålen enklere å dele.
- Legg rosenkålen i en ildfast form med litt olivenolje, salt og pepper. Legg noen knuste hvitløksfedd innimellom - det hever smaken.
- Stek i rundt 15 minutter til de er gylne og møre.
Tip!
- Drypp over litt balsamico før servering.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pose
Våre utvalgte rosenkål
3
fedd
hvitløk
Olivenolje
Salt
Pepper