Stekt rosenkål

Stekt rosenkål delt i to på grillrist.
Vegansk
forberedelsestid
7 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Slik lager du stekt rosenkål

Visste du at når du steker rosenkål kommer den litt nøtteaktige smaken enda tydeligere frem? Enkelt og godt!

Har du rester av rosenkål? Sleng de med i en wok! Det er en super måte å bruke opp restene på!

Slik gjør du

  1. Slik steker du frossen rosenkål: 
    Ha litt matolje og rosenkål i en varm, stor stekepanne. Vend rosenkålen jevnlig under steking i 6 til 7 minutter. Sett gjerne ned varmen mot slutten og ha i litt kvernet pepper og godt salt.
  2. Slik steker du fersk rosenkål:
    Rens rosenkålen og del den i to. Ha i litt matolje og rosenkål i en varm, stor stekepanne. Vend rosenkålen jevnlig under steking i 2–3 minutter – eller til den er gyllen og mør. Dryss over godt salt og litt kvernet pepper.

Tip!

  • For ikke-veganere: Stek gjerne i smør i stedet for matolje for litt ekstra smak!

    Rosenkål er en smakfull og næringsrik grønnsak som er enkel å tilberede – den kan både kokes, stekes, ovnsbakes og smørdampes.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pose
 
Våre utvalgte rosenkål
Rapsolje
Salt
Kvernet pepper

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt

  • Mye bedre enn kokt!
    Dette var enkelt og godt :) Min mening: Mye bedre enn kokt/dampet.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.