forberedelsestid
7 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Slik lager du stekt rosenkål
Visste du at når du steker rosenkål kommer den litt nøtteaktige smaken enda tydeligere frem? Enkelt og godt!
Har du rester av rosenkål? Sleng de med i en wok! Det er en super måte å bruke opp restene på!
Slik gjør du
- Slik steker du frossen rosenkål:
Ha litt matolje og rosenkål i en varm, stor stekepanne. Vend rosenkålen jevnlig under steking i 6 til 7 minutter. Sett gjerne ned varmen mot slutten og ha i litt kvernet pepper og godt salt. Slik steker du fersk rosenkål:
Rens rosenkålen og del den i to. Ha i litt matolje og rosenkål i en varm, stor stekepanne. Vend rosenkålen jevnlig under steking i 2–3 minutter – eller til den er gyllen og mør. Dryss over godt salt og litt kvernet pepper.
Tip!
For ikke-veganere: Stek gjerne i smør i stedet for matolje for litt ekstra smak!
Rosenkål er en smakfull og næringsrik grønnsak som er enkel å tilberede – den kan både kokes, stekes, ovnsbakes og smørdampes.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pose
Våre utvalgte rosenkål
Rapsolje
Salt
Kvernet pepper
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
-
Mye bedre enn kokt!Dette var enkelt og godt :) Min mening: Mye bedre enn kokt/dampet.Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.