10 min
forberedelsestid
40 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Ovnsbakt fiskefilet med tomat, salat og tagliatelle
Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus servert med deilig tagliatelle, friske cherry tomater og grønn salat. Enkel og smakfull hverdagsmiddag!
Slik gjør du
- Stek fisken som anvist på pakken.
Kok pasta etter anvisning på posen. Hell av vannet og vend i ca 2 ss pesto. Prøv gjerne vår gode ertepesto!
Del tomater i båter, riv parmesan og press saften av sitronen.
Ha salat i en bolle og bland med saften av sitron og olivenolje, dryss over revet parmesan, tomater og ristede pinjekjerner og et dryss fingersalt.
Tip!
- Server gjerne med Focaccia eller annet godt fersk brød.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus
1
pose
vasket ruccola salatmix e.l.
250
gr
fersk pasta tagliatelle
30
gr
pinjekjerner, ristede
Fingersalt
10
stk
cherry tomater
1/2
sitron
3
ss
olivenolje
Pesto eller ertepesto
50
gr
parmesan
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
Smakfulle alternativer
Ovnsbakt fiskefilet med brokkolisaus og ovnsbakte poteter
40 min
Lett
Fiskegrateng med grønnsaker
50 min
Lett
Ovnsbakt fiskefilet med fullkornspenne og erter
35 min
Lett
Hjemmelagde fiskekaker med hvitløksdressing og råkost
40 min
Lett
Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus og rissalat
40 min
Lett
Torsk i form med tomat, basilikum og sitron
25 min
Lett
Ovnsbakt fiskefilet med bladspinatsaus og poteter
40 min
Lett