Ovnsbakt fiskefilet med tomat, salat og tagliatelle

Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus og potetmos ved siden av (produktbilde)
10 min
forberedelsestid
40 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Ovnsbakt fiskefilet med tomat, salat og tagliatelle

Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus servert med deilig tagliatelle, friske cherry tomater og grønn salat. Enkel og smakfull hverdagsmiddag!

Slik gjør du

  1. Stek fisken som anvist på pakken.
  2. Kok pasta etter anvisning på posen. Hell av vannet og vend i ca 2 ss pesto. Prøv gjerne vår gode ertepesto!

  3. Del tomater i båter, riv parmesan og press saften av sitronen.

  4. Ha salat i en bolle og bland med saften av sitron og olivenolje, dryss over revet parmesan, tomater og ristede pinjekjerner og et dryss fingersalt.

Tip!

  • Server gjerne med Focaccia eller annet godt fersk brød.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus
1 
pose
 
vasket ruccola salatmix e.l.
250 
gr
 
fersk pasta tagliatelle
30 
gr
 
pinjekjerner, ristede
Fingersalt
10 
stk
 
cherry tomater
1/2 
sitron
3 
ss
 
olivenolje
Pesto eller ertepesto
50 
gr
 
parmesan

Kjøp her

  • joker
  • meny
  • spar
  • kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt