Fiskegrateng med grønnsaker

Fiskegrateng i ildfast form, servert med grønnsaker: Stekt blomkål og brokkoli, toppet med baconbiter.
5 min
forberedelsestid
45 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Server grønnsaker til fiskegratengen

En skikkelig hverdagsmiddag! Fiskegrateng og stekte grønnsaker, toppet med godsaker som bacon og parmesan – og det beste: det krever minimal innsats. Enkelt og godt, og én av de anbefalte fiskemiddagene i uka. Vi har stekt blomkål og brokkoli (fordi vi synes det blir veldig godt!), men du kan fint bruke andre grønnsaker. Spiser du ikke kjøtt, eller prøver å spise mindre av det? Se tipsene våre nedenfor.

Slik gjør du

  1. Kutt bacon i mindre biter og stek i en stekepanne. Legg i en skål og sett til side. 

  2. Stek fiskegratengen på 200ºC, varmluft, i 45 minutter. Ta gratengen ut av ovnen og la den stå og hvile i 5 minutter før servering.

  3. Ha brokkoli og blomkål i stekepannen og stek på høy varme under stadig omrøring. Grønnsakene er ferdig etter ca. 5-6 minutter, når de er gjennomvarme. 

  4. Dryss stekt bacon og parmesan over grønnsakene og server sammen med fiskegratengen. God middag!

Tip!

  • Hvis du ikke spiser kjøtt er det veldig godt å toppe grønnsakene med soltørket tomat! Klassikeren ristede pinjekjerner egner seg også godt som alternativ til topping. 

    Du kan selvsagt også bruke en av våre andre fiskegratenger; bare sjekk riktig stekeanvisning på pakken. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Familiens Fiskegrateng
 
pose
 
Brokkoli & Blomkål
Skivet bacon
Parmesan

Kjøp her

  • kolonial
  • meny
  • spar

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt