Lettpanert fiskefilet med grønn ris og urteolje

lettpanert fiskefilet med grønn ris og urteolje
5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Slik gjør du

  1. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken. Kok opp vann i en kjele og ha i erter og soyabønner når vannet koker, kok i 2 minutter. Vend erter, bønner og creme fraiche inn i risen. 

  3. Riv skallet av sitronen og bland sammen med resten av ingrediensene til urteoljen. Skvis over saften fra halve sitronen. 

  4. Stek aspargesbønnene i litt olje i en stekepanne. Smak gjerne til med en klatt smør og litt salt for ekstra god smak. 

  5. Server ris og grønt-blanding med de lettpanerte fiskefiletene. Topp med stekt asparges og urteolje. Håper det smaker!

Tip!

  • Ris kan fint erstattes med byggryn, couscous eller bulgur. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

2 
pakker
 
4 
dl
 
kort ris (jasmine, basmati eller villris)
1 
pose
 
Våre utvalgte erter
150 
gr
 
soyabønner
150 
gr
 
asparges
1 
dl
 
creme fraiche
30 
gr
 
parmesanost, revet
Urteolje:
1 
dl
 
god olivenolje
1 
stk
 
sitron
2 
fedd
 
hvitløk
2 
ss
 
persille, hakket

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt