Lettpanert fiskefilet med potetmos

Lettpanerte fiskefileter med potetmos med hvitløk
5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner

Våre lettpanerte fiskefileter er dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med dette lekre tilbehøret.

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken. 
  2.  Kutt de skrelte potetene i 4-6 deler og kok dem møre.
  3. Mos potetene lett med en stålvisp.
  4. Kutt hvitkløken i skiver og stek den lett i oljen til den får en gylden farge.
  5. Bland hvitløken inn i de moste potetene sammen med tomat, hakket persille og melk.
  6. Server sammen med den lettpanerte fiskefileten.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
400 
gr
 
poteter
2 
fedd
 
1-2 
tomater
20 
gr
 
persille
1 
dl
 
lettmelk
1/2 
ts
 
olivenolje
1/2 
ts
 
salt
1/3 
ts
 
pepper
1/3 
ts
 
pepper

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt