5 min
forberedelsestid
25 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Vår lettpanerte fiskefilet er dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med denne deilige mangosalsaen og salat for et sunt og godt måltid.
Slik gjør du
Stek fisken midt i ovnen, på 225°C i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. Kok eller stek ertene i 2 minutter.
Skjær ca. 2/3 av mangoen i terninger og bland sammen med revet hjertesalat, hakket rødløk, bønnespirer og erter til en salat.
Mos resten av mangoen i en skål og bland inn hakket chili, honning, litt vann, salt og pepper.
Server fisken med mangosalat. Topp salaten med salsaen eller server den ved siden av. Håper det smaker!
Tip!
- Justér mengden chili etter hvor sterk salsa dere ønsker.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
2
pakker
1
pakke
hjertesalat
1
stk
mango
1/2
stk
rødløk
75
gr
bønnespirer
100
gr
Våre utvalgte erter
1/2
stk
rød chili
1
ts
honning
1/2
ts
salt
1/3
ts
pepper