Sprøbakt fisk med tomatsalsa og sitronyoghurt

10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
2
Porsjoner

Sprøbakt fisk med tomatsalsa og sitronyoghurt

Sprøbakte fiskefielter servert med smakfull tomatsalsa og sitronyoughurt.Sitronyoghurt lager du enkelt med gresk yoghurt, sitron, mynte og salt og pepper.

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Tomatsalsa: Del tomatene i 4 båter. Fjern innmaten/frøene og kutt tomatkjøttet i små terninger. Skrell rødløk og kutt i små biter. Finhakk jalapenos. Rør sammen saften av 1 stk lime med 2 ss olivenolje og 1 ts brunt sukker. Tilsett tomat, løk, jalapenos og smak til med litt salt. Rett før servering tilsettes en stor neve med hakket frisk koriander.

  3. Sitronyoughurt: Gresk yoghurt smakes til med revet sitronskall, sitronsaft, salt og pepper og hakket frisk mynte.
  4. Rist gresskarfrøene og solsikkefrøene i en tørr stekepanne på høy varme. Dryss over. Server og nyt!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Sprøbakte Fiskefileter
Tomatsalsa:
4 
stk
 
tomater, store
1/2 
stk
 
rødløk
1 
stk
 
lime
1/2 
ts
 
grønn jalapeños, syltet
2 
ss
 
olivenolje
1 
ts
 
brunt sukker
1 
neve fersk koriander
Gresskarfrø og solsikkefrø  
Sitronyoghurt:
2.5 
dl
 
gresk yoghurt
1 
stk
 
sitron
Frisk mynte
Salt og pepper

Kjøp her

  • kolonial
  • spar
  • Shop Link_sf_meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt