10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
2
Porsjoner
Sprøbakt fisk med tomatsalsa og sitronyoghurt
Sprøbakte fiskefielter servert med smakfull tomatsalsa og sitronyoughurt.Sitronyoghurt lager du enkelt med gresk yoghurt, sitron, mynte og salt og pepper.
Slik gjør du
- Stek fisken etter anvisning på pakken.
Tomatsalsa: Del tomatene i 4 båter. Fjern innmaten/frøene og kutt tomatkjøttet i små terninger. Skrell rødløk og kutt i små biter. Finhakk jalapenos. Rør sammen saften av 1 stk lime med 2 ss olivenolje og 1 ts brunt sukker. Tilsett tomat, løk, jalapenos og smak til med litt salt. Rett før servering tilsettes en stor neve med hakket frisk koriander.
- Sitronyoughurt: Gresk yoghurt smakes til med revet sitronskall, sitronsaft, salt og pepper og hakket frisk mynte.
- Rist gresskarfrøene og solsikkefrøene i en tørr stekepanne på høy varme. Dryss over. Server og nyt!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Sprøbakte Fiskefileter
Tomatsalsa:
4
stk
tomater, store
1/2
stk
rødløk
1
stk
lime
1/2
ts
grønn jalapeños, syltet
2
ss
olivenolje
1
ts
brunt sukker
1
neve fersk koriander
Gresskarfrø og solsikkefrø
Sitronyoghurt:
2.5
dl
gresk yoghurt
1
stk
sitron
Frisk mynte
Salt og pepper