Middag med potetbåter, sprø fisk og aspargesbønner

10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
2
Porsjoner

Slik steker du potetbåter i ovn

Potetbåter er skikkelig godt og enkelt å lage i ovn. Ovnsstekte båtpoteter passer til både kjøtt, fisk og tapas. Våre sprøbakte fiskefileter trenger bare 15 minutter i ovnen. Serveres med aspargesbønner og en frisk salat.

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Del potetene i båter, dryss over litt salt og pepper.
  3. Legg potetbåtene på et stekebrett og hell over litt olivenolje. Stek i ovnen, 220 °c i ca 30 minutter.
  4. Legg aspargesbønnene sammen med potetene når det er igjen ca. 10 minutter av steketiden.
  5. Mens potetene stekes i ovnen, blander du sammen rømme, mangochutney og karri. Smak til med salt og pepper.
  6. Rist linfrøene og solsikkefrøene i en tørr stekepanne på høy varme. Dryss over.
  7. Server sammen med salat og nyt!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

2 
pakker
 
Sprøbakte Fiskefileter
500 
gr
 
poteter
20 
gr
 
ferske urter
1 
pose
 
babyleaf salatmiks
1 
pose
 
Våre utvalgte aspargesbønner
1 
beger
 
lettømme
4 
ss
 
mangochutney
1 
ts
 
karri
2 
ss
 
olivenolje
Hvit pepper
Linfrø og solsikkefrø

Kjøp her

  • kolonial
  • spar
  • Shop Link_sf_meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt