10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
2
Porsjoner
Cæsarsalat er en favoritt hos mange, men har du prøvd å bytte ut kylling med fisk? Vår sprøbakte fiskefilet passer perfekt i cæsarsalat!
Slik gjør du
- Stek fisken etter anvisning på pakken.
Vask salaten og riv den i biter.
- Lag en dressing med majones, lettrømme som smakes til med 1 fedd finhakket hvitløk, dijonsennep, sitronsaft, salt og pepper og frisk hakket dill. Bland dette sammen med salaten og legg den opp på et fat.
- Bryt den stekte fisken i mindre biter og topp salaten med revet parmesan og granateplekjerner.
- Rist gresskarfrøene og solsikkefrøene i en tørr stekepanne på høy varme. Dryss over. Server og nyt!
Tip!
- Hjemmelaget aioli lager du slik:
3 eggeplommer, 2 dl nøytral olje i tynne stråle inn i eggene i en miksmaster.
Smak til med litt hakket hvitløk, dijonsennep, sitronsaft, revet parmesan og eventuelt mere salt. Tynnes ut med litt vann hvis den er for tykk!
- Sprøstekt bacon som ekstra topping passer utmerket i denne salaten!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Sprøbakte Fiskefileter
Salatmiks som hjertesalat, babyleaf, romanosalat
1/2
stk
granateple
50
gr
parmesan
1
dl
majones
1
dl
lettømme
1
fedd
hvitløk
Frisk dill
Dijonsennep
Sitron
2.5
dl
Salt og kvernet pepper
Gresskarfrø og solsikkefrø