Cæsarsalat med sprøbakt fisk og granateple

10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
2
Porsjoner

Cæsarsalat er en favoritt hos mange, men har du prøvd å bytte ut kylling med fisk? Vår sprøbakte fiskefilet passer perfekt i cæsarsalat!

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Vask salaten og riv den i biter.

  3. Lag en dressing med majones, lettrømme som smakes til med 1 fedd finhakket hvitløk, dijonsennep, sitronsaft, salt og pepper og frisk hakket dill. Bland dette sammen med salaten og legg den opp på et fat.
  4. Bryt den stekte fisken i mindre biter og topp salaten med revet parmesan og granateplekjerner.
  5. Rist gresskarfrøene og solsikkefrøene i en tørr stekepanne på høy varme. Dryss over. Server og  nyt!

Tip!

  • Hjemmelaget aioli lager du slik:
    3 eggeplommer, 2 dl nøytral olje i tynne stråle inn i eggene i en miksmaster.
    Smak til med litt hakket hvitløk, dijonsennep, sitronsaft, revet parmesan og eventuelt mere salt. Tynnes ut med litt vann hvis den er for tykk!
  • Sprøstekt bacon som ekstra topping passer utmerket i denne salaten!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Sprøbakte Fiskefileter
Salatmiks som hjertesalat, babyleaf, romanosalat
1/2 
stk
 
granateple
50 
gr
 
parmesan
1 
dl
 
majones
1 
dl
 
lettømme
1 
fedd
 
hvitløk
Frisk dill
Dijonsennep
Sitron
2.5 
dl
 
Salt og kvernet pepper
Gresskarfrø og solsikkefrø  

Kjøp her

  • kolonial
  • spar
  • Shop Link_sf_meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt