Bulgursalat servert med sprøbakt fisk

20 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner

Enkel og god bulgursalat

Bulgursalat er kanskje enklere å lage enn du tror! Her servert med vår sprøbakte fiskefileter, en frisk salat og lime.

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Kok bulgur etter anvisning på pakken.
  3. Kok erter etter anvisning på pakken.
  4. Når bulguren er ferdig kokt blander du inn mais, erter og belugalinser og friske urter rett før servering.
  5. Rist gresskarfrøene og solsikkefrøene i en tørr stekepanne på høy varme.
  6. Dryss over frøene. Server sammen med salatmiks og limebåter.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

2 
pakker
 
Sprøbakte Fiskefileter
20 
gr
 
friske urter
1 
pose
 
babyleaf salatmiks
600 
gr
 
bulgur
200 
gr
 
kokte belugalinser eller sorte bønner
100 
gr
 
mais
100 
gr
 
Våre utvalgte erter
1 
stk
 
lime
Salt og pepper
Gresskarfrø og solsikkefrø

Kjøp her

  • kolonial
  • spar
  • Shop Link_sf_meny
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt