20 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner
Enkel og god bulgursalat
Bulgursalat er kanskje enklere å lage enn du tror! Her servert med vår sprøbakte fiskefileter, en frisk salat og lime.
Slik gjør du
- Stek fisken etter anvisning på pakken.
- Kok bulgur etter anvisning på pakken.
- Kok erter etter anvisning på pakken.
- Når bulguren er ferdig kokt blander du inn mais, erter og belugalinser og friske urter rett før servering.
- Rist gresskarfrøene og solsikkefrøene i en tørr stekepanne på høy varme.
- Dryss over frøene. Server sammen med salatmiks og limebåter.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
2
pakker
Sprøbakte Fiskefileter
20
gr
friske urter
1
pose
babyleaf salatmiks
600
gr
bulgur
200
gr
kokte belugalinser eller sorte bønner
100
gr
mais
100
gr
Våre utvalgte erter
1
stk
lime
Salt og pepper
Gresskarfrø og solsikkefrø