Couscoussalat med feta til sprøbakt fisk

20 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner

Couscoussalat med feta til sprøbakt fisk

Enkel og god couscoussalat med fetaost til vår sprøbakte fiskefileter. Skikkelig enkel og god middag på 20 minutter.

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken.
  3. Bland couscous med fetaost og tomater i biter, spinat og friske urter.
  4. Rist linfrøene og solsikkefrøene i en tørr stekepanne på høy varme.
  5. Server couscoussalaten med den sprøbakte fisken. Dryss over frøene. Håper det smaker!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

2 
pakker
 
Sprøbakte Fiskefileter
20 
gr
 
friske urter
500 
gr
 
couscous
1 
pose
 
fersk spinat
200 
gr
 
fetaost
350 
gr
 
cherrytomater
Salt og pepper
Linfrø og solsikkefrø

Kjøp her

  • kolonial
  • spar
  • Shop Link_sf_meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt