20 min
tilberedelsestid
4
Porsjoner
Couscoussalat med feta til sprøbakt fisk
Enkel og god couscoussalat med fetaost til vår sprøbakte fiskefileter. Skikkelig enkel og god middag på 20 minutter.
Slik gjør du
- Stek fisken etter anvisning på pakken.
- Kok couscous etter anvisning på pakken.
- Bland couscous med fetaost og tomater i biter, spinat og friske urter.
- Rist linfrøene og solsikkefrøene i en tørr stekepanne på høy varme.
- Server couscoussalaten med den sprøbakte fisken. Dryss over frøene. Håper det smaker!
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
2
pakker
Sprøbakte Fiskefileter
20
gr
friske urter
500
gr
couscous
1
pose
fersk spinat
200
gr
fetaost
350
gr
cherrytomater
Salt og pepper
Linfrø og solsikkefrø