Sprøbakt fisk med enkel coleslaw

10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
2
Porsjoner

Sprø og saftig fisk servert med colesaw og aspargesbønner

Coleslaw passer til mye forskjellig, og er perfekt tilbehør til forskjellig typer fisk - for eksempel til fiskepinner og annen panert fisk.

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Coleslaw lager du slik: Skrell gulrøttene og riv dem grovt. Fjern stilken på kålen og kutt kålen i tynne strimler, gjerne på mandolin. Del eple i to, ta ut kjernen og kutt i tynne strimler. Lettrømme og majones smakes til med eddik, dijonsennep, sitronsaft, salt og pepper. Bland sammen med de strimlede grønnsakene.

  3. Stek aspargesbønner i en panne med litt olje på middels høy varme i ca. 5 minutter til de er varme. 
  4. Rist gresskarfrøene og solsikkefrøene i en tørr stekepanne på høy varme. Dryss over frøene og revet parmesan ved servering

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Sprøbakte Fiskefileter
1 
pose
 
Våre utvalgte aspargesbønner
50 
gr
 
parmesan, revet
Coleslaw:
1/2 
stk
 
hodekål
2 
stk
 
gulrot
1 
stk
 
eple, syrlig
1 
dl
 
lettrømme
1 
dl
 
majones
1 
ss
 
sitronsaft
2 
ts
 
hvitvinseddik
2 
ts
 
dijonsennep
Salt og pepper
Gresskarfrø og solsikkefrø  

Kjøp her

  • kolonial
  • spar
  • Shop Link_sf_meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt