10 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
2
Porsjoner
Sprø og saftig fisk servert med colesaw og aspargesbønner
Coleslaw passer til mye forskjellig, og er perfekt tilbehør til forskjellig typer fisk - for eksempel til fiskepinner og annen panert fisk.
Slik gjør du
- Stek fisken etter anvisning på pakken.
Coleslaw lager du slik: Skrell gulrøttene og riv dem grovt. Fjern stilken på kålen og kutt kålen i tynne strimler, gjerne på mandolin. Del eple i to, ta ut kjernen og kutt i tynne strimler. Lettrømme og majones smakes til med eddik, dijonsennep, sitronsaft, salt og pepper. Bland sammen med de strimlede grønnsakene.
- Stek aspargesbønner i en panne med litt olje på middels høy varme i ca. 5 minutter til de er varme.
- Rist gresskarfrøene og solsikkefrøene i en tørr stekepanne på høy varme. Dryss over frøene og revet parmesan ved servering
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Sprøbakte Fiskefileter
1
pose
Våre utvalgte aspargesbønner
50
gr
parmesan, revet
Coleslaw:
1/2
stk
hodekål
2
stk
gulrot
1
stk
eple, syrlig
1
dl
lettrømme
1
dl
majones
1
ss
sitronsaft
2
ts
hvitvinseddik
2
ts
dijonsennep
Salt og pepper
Gresskarfrø og solsikkefrø