5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Digg fiskemiddag - på kun 20 minutter! Lag fiskeburger med fiskepinner, og fyll med smakfullt tilbehør som mozzarella, pesto og tomat. Passer perfekt både til middag, lunsj og kveldsmat! Og du - hvis du har tid, og vil snike inn litt ekstra grønnsaker, kan du jo lage en knallgrønn og nydelig ertepesto.
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
Del burgerbrødene i to og smør på pesto.
Kutt mozzarella og cherrytomat i skiver.
Legg skiver av mozzarella og cherrytomat på burgerbrødene, og topp med fiskepinner.
Pynt gjerne med noen basilikumblader og legg på toppbrødet. Håper det smaker!
Tip!
Bruk de grønnsakene du liker! Og hva med å prøve rød pesto eller aioli i stedet for grønn pesto?
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
1
pakke
Våre beste fiskepinner
4
stk
burgerbrød
1
glass
grønn pesto
250
gr
cherrytomater
1
pakke
mozzarella
basilikum