Fiskeburger med mozzarella og pesto

fiskeburger med fiskepinner, pesto, mozzarella og tomat
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Digg fiskemiddag - på kun 20 minutter! Lag fiskeburger med fiskepinner, og fyll med smakfullt tilbehør som mozzarella, pesto og tomat. Passer perfekt både til middag, lunsj og kveldsmat! Og du - hvis du har tid, og vil snike inn litt ekstra grønnsaker, kan du jo lage en knallgrønn og nydelig ertepesto

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. 

  2. Del burgerbrødene i to og smør på pesto. 

  3. Kutt mozzarella og cherrytomat i skiver. 

  4. Legg skiver av mozzarella og cherrytomat på burgerbrødene, og topp med fiskepinner. 

  5. Pynt gjerne med noen basilikumblader og legg på toppbrødet. Håper det smaker!

Tip!

  • Bruk de grønnsakene du liker! Og hva med å prøve rød pesto eller aioli i stedet for grønn pesto? 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Våre beste fiskepinner
4 
stk
 
burgerbrød
1 
glass
 
grønn pesto
250 
gr
 
cherrytomater
1 
pakke
 
mozzarella
basilikum

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • Shop Link
  • Shop Link_vbf_kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt