Blandingen med grønnsaker PERFEKT TIL fisk inneholder en smakfull blanding av gul og oransje gulrot og erter. Kokken har lagt til møre aspargesbønner for å toppe fiskemiddagen din. Nam nam...! Grønnsakene er valgt ut fordi de passer godt til flere typer fisk. Og du – grønnsakene kommer fra norske gårder, og fryses raskt ned etter innhøsting for å beholde alt det gode. Les mer om ferskfryste grønnsaker.
Slik tilbereder du
DAMPKOKING: Sett dampristen i en kjele og ha kaldt vann opp til risten. Kok opp vannet og legg de dypfryste grønnsakene på dampristen. La dampe under lokk i ca. 3 min. Grønnsakene er nå klare til servering!
KJELE: Kok opp en kjele med vann. Ta kjelen av platen og legg de dypfryste grønnsakene i vannet. Grønnsakene skal kun hvile i vannet i ca. 2 min. Hell av vannet og servér!
KJELE: Kok opp en kjele med vann. Ta kjelen av platen og legg de dypfryste grønnsakene i vannet. Grønnsakene skal kun hvile i vannet i ca. 2 min. Hell av vannet og servér!
Ingredienser
Gulrot, oransje gulrot, erter, aspargesbønner
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Energi | 170kJ/40kcal |
Fett | 0.5 g |
hvorav mettet fett | 0.1 g |
Karbohydrat | 5 g |
hvorav sukkerarter | 3.5 g |
Fiber | 4 g |
Protein | 2 g |
Salt | 0.1 g |