KJØP HER
PERFEKT TIL lapskaus er en deilig blanding av grønnsaker: mør potet, gulrot og kålrabi. For å toppe retten har kokken også valgt selleri, purre og pastinakk som gir ekstra smak.
Slik tilbereder du
DAMPKOKING: Legg dampristen i en kjele og ha kaldt vann opp til risten. Kok opp vannet og legg de dypfryste grønnsakene på dampristen. La det dampe under lokk i ca. 4 min. Grønnsakene er nå klare til servering!
KJELE: Kok opp en kjele med vann. Ta kjelen av platen og legg de dypfryste grønnsakene i vannet. Grønnsakene skal kun hvile i vannet i ca. 4 min. Hell av vannet og servér!
Ingredienser
Potet, gulrot, kålrot, pastinakk, sellerirot, purre
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.
Energi | 220kJ/50kcal |
Fett | 0.3 g |
hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrat | 10 g |
hvorav sukkerarter | 3 g |
Fiber | 2.5 g |
Protein | 1 g |
Salt | 0 g |
Skriv en anmeldelse
Lignende produkter
Vis alle produkter
Våre favorittoppskrifter
Vis alle oppskrifter