Perfekt til lapskaus grønnsaksblanding

PERFEKT TIL lapskaus er en deilig blanding av grønnsaker: mør potet, gulrot og kålrabi. For å toppe retten har kokken også valgt selleri, purre og pastinakk som gir ekstra smak.

Slik tilbereder du

DAMPKOKING: Legg dampristen i en kjele og ha kaldt vann opp til risten. Kok opp vannet og legg de dypfryste grønnsakene på dampristen. La det dampe under lokk i ca. 4 min. Grønnsakene er nå klare til servering!

KJELE: Kok opp en kjele med vann. Ta kjelen av platen og legg de dypfryste grønnsakene i vannet.  Grønnsakene skal kun hvile i vannet i ca. 4 min. Hell av vannet og servér!

Ingredienser

Potet, gulrot, kålrot, pastinakk, sellerirot, purre

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder. 

Nyt Norge logo
Energi 220kJ/50kcal
Fett 0.3 g
hvorav mettet fett 0 g
Karbohydrat 10 g
hvorav sukkerarter 3 g
Fiber 2.5 g
Protein 1 g
Salt 0 g

Skriv en anmeldelse

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt