10 min
forberedelsestid
10 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner
Slik lager du syltet rødløk
Syltet rødløk er skikkelig godt kan brukes til mange forskjellige retter. Syltet rødløk er godt til både fisk, kjøtt eller på brødskiva.
Hvis du er usikker på hva du kan spise syltet rødløk til, bør du ta en kikk på denne oversikten over middager med syltet rødløk.
Slik gjør du
Skrell og del rødløken i to. Skjær den i tynne skiver.
Kok opp en lake med eddik, sukker og vann.
Ta av platen når sukkeret er oppløst.
Ha løken i laken og rør godt.
Avkjøl og ha alt i tette glass.
Løken er klar etter et par timer, men er enda bedre dagen etter. Oppbevar glasset i kjøleskapet.
Tip!
Prøv syltet rødløk til loaded grønnsaksfries, fisketaco eller Fish & Chips med grønnsaksfries!
Ingredienser
2
stk
rødløk
1
dl
eplecidereddik
2
dl
sukker
3
dl
vann
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
-
Veldig godEnkel og god oppskrift. Ble enda bedre etter noen dager i kjøleskapet!Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.